Wie zijn wij

Wij zijn een jong gemotiveerd team, geïnspireerd door innovatie, overtuigd van ons doorzettingsvermogen en gedreven door het idee dat er altijd ruimte voor verbetering is.

Goede informatie is belangrijk bij het maken van de juiste keuze. Daarvoor heb je data nodig die volledig en betrouwbaar is. Met de juiste kennis en hulpmiddelen kun je deze data verwerken tot bruikbare informatie.

Dollen Consultancy begrijpt de noodzaak om informatiestromen op orde te hebben. Door onze gerichte kennis en ervaring in analyse-, ontwikkel-, implementatie- en beheertrajecten toe te passen, ondersteunen we organisaties bij het verkrijgen van bruikbare informatie. Zo kunt u de klant beter bedienen, tijdig aan de laatste wet- en regelgeving voldoen en weer verder met uw bedrijfsvoering.

We gaan graag een stapje verder. Met behulp van innovatieve hulpmiddelen helpen we bij het inzichtelijk maken van bedrijfsrisico’s en het ontdekken van kansen en nieuwe mogelijkheden. Ook kunnen we de zorgen omtrent het beheer ontnemen.

We vinden het erg belangrijk om resultaat- en oplossingsgericht te werken, zodat de geboden oplossingen ook daadwerkelijk aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Klanttevredenheid is daarbij ons uitgangspunt.

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken mensen met passie voor data! Of innovatieve ontwikkelingen. Of juist weer creatievelingen, zowel visueel als bij het denken in oplossingen! Hardcore code kloppers, maar ook mensen met schitterende ideeën!

Schuiven naar boven