Conrad logoDe afdeling Marketing stelt bedrijfsinformatie beschikbaar aan haar medewerkers via zowel SAS als Microsoft Office (Access i.c.m. Excel). Er is behoefte om echter één platform als standaard presentatiemiddel te verkiezen. Deze keuze is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van specifieke functionaliteiten binnen SAS die op dit moment nog niet volledig ingezet zijn (zoals distributie-, publicatie- en presentatiemogelijkheden).
Om de afdeling Marketing te kunnen helpen bij het maken van de keuze tussen SAS en Microsoft Office is men op zoek naar ondersteuning bij het uitwerken van doorslaggevende factoren.
Johannes heeft de afdeling Marketing ondersteund bij het onderzoeken, analyseren en uitwerken van deze doorslaggevende factoren. Hieraan lagen zowel functionele als technische vragen ten grondslag.

TOP